Pritle wordt niet meer aangeboden

Op deze website houden we van de website Pritle. Het is een eenvoudige en goedkope manier om geld te investeren. In vergelijking met de andere robo-adviseurs is het een zeer betaalbare optie (bekijk ons artikel met de vergelijking in kosten tussen de verschillende aanbieders).

Recent werd de website overgenomen door Binck Bank. Hoe zijn het zijn met Pritle na Binck Bank? Een paar maand na de overname merken we dat het in België niet meer mogelijk is een nieuwe Prittle account aan te maken. Je kan wel nog steeds inloggen op je bestaande Prittle account en je kan nog steeds geld blijven investeren. 

Het model Pritle bestaat nog wel degelijk, maar onder een nieuwe naam: Binck Forward. Dit wordt in Nederland al aangeboden. In België is het nog even wachten tot Pritle geïntegreerd wordt in het aanbod van Binck Bank.

2 gedachten over “Pritle wordt niet meer aangeboden”

 1. Beste,

  De berichtgeving omtrent Pritle en diens overname door BinckBank is niet correct. Het model Pritle bestaat nog wel degelijk, echter onder de nieuw naam “Binck Forward”. In Nederland bieden we dit actief aan via https://www.binck.nl/laten-beleggen. In België bereiden we de integratie volop voor.
  Alvast bedankt voor de rechtzetting.

  Met vriendelijke groeten,
  Eddy Van Geyte
  Marketing Manager Binck België

Ook een robo-belegger? Deel je mening met ons

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.